menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Venlo weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Venlo

Een kundige Payroll uit Venlo helpt u graag verder.

Is payrolling in Venlo iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Venlo of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Venlo een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Venlo u het voordeligst uit bent.

496
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
5.027
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Venlo

Professionele payrollbedrijven uit Venlo

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Venlo. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Berit Wismans, regiomanager in Venlo. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Venlo.

Payroll laat u sneller groeien

Bent u werkzaam in een branche waar veel werknemers aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u zijn. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur goed mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst nemen, als u deze werknemer zelf in dienst heeft genomen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. Een medewerker kan dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Een langer tijdelijk contract is uiteraard gunstig voor u, maar kan zeker ook gunstig zijn voor de werknemer. Vooral als uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen behoefte om een vast contract te tekenen. U kunt zo door middel van een langere termijn medewerkers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd zeker van een bijbaantje.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Venlo aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Venlo te zeggen hebben!

img

Valentijn Gunnemans

Ik ben snel en deskundig geholpen door Professionals Venlo. Met hun hulp was het zoeken naar een Payroll eigenlijk een pijnloze ervaring. Ik zou Professionals Venlo dan ook bij iedereen aan willen raden!

img

Mieke Menkhorst

Na al met verschillende payroll bedrijven samengewerkt te hebben dacht ik, ik zie door door de bomen het bos niet meer, ik schakel Professionals Venlo in. Dat was een goede keuze, ik kreeg snel een duidelijk overzicht van diverse aanbieders en het maakte het heel makkelijk om een geschikte partij te vinden.

Professionals uit andere branches in Venlo

Let's Talk

Bij Professionals Venlo staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier