menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Venlo weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Venlo

Een kundige Mediator uit Venlo helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Venlo

Doorgaans wordt mediation ingezet wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Er zal namelijk bij een uitspraak van een rechter altijd sprake zijn dat één van de betrokken partijen de zaak verliest, waardoor de werkelijke oorzaak van een conflictsituatie niet is opgelost. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit adviseren. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een bepaald conflict nodig is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het gehele proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. Hierin staan alle spelregels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Zijn de partijen op het punt aangekomen dat alle onderliggende conflicten boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing zal worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is besproken.

Een mediator uit Venlo kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
766
Klanten geholpen met mediators vergelijken
5.027
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Venlo

Heeft u een zakelijke mediator uit Venlo nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Venlo of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Venlo.

mac
mac
img

Ik ben Berit Wismans, regiomanager in Venlo. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Venlo.

Zoekt u professionele mediation uit Venlo?

Als u een mediator zoekt, dan is het slim een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Venlo mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een juridisch proces is er maar één iemand de winnaar; bij een mediation proces komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt simpel diverse mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze site. U kunt dan eenvoudig diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De voordeligste? Of misschien een mediator bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediation uit Venlo kunnen beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Venlo te zeggen hebben!

img

Pietje Keus

Ik ben perfect geholpen door Professionals Venlo. Door de super assistentie heb ik direct een Mediator gevonden die mij met mijn probleem kon assisteren. In zee gaan met Professionals Venlo zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een actie voor je wordt ondernomen.

img

Bregje Velding

Na al met diverse mediators contact te hebben gehad dacht ik, ik laat het Professionals Venlo eens proberen. Dat was een goede keuze, ik kreeg snel een mooi overzicht van meerdere professionals en het maakte het eenvoudig om een geschikte partij te vinden.

Professionals uit andere branches in Venlo

Let's Talk

Bij Professionals Venlo staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier